Zida

Gratis levering vanaf €75

Gepersonaliseerde zeep

Zida biedt met trots gepersonaliseerde zeep aan! Wil je een tekst, logo of foto op je zeep laten drukken? Wij doen dit voor jou!

Handgemaakte gepersonaliseerde zeep

Bij Zida zijn we vol trots in staat om jou gepersonaliseerde zeep te bieden! Of het nu gaat om een speciale tekst, jouw unieke logo of zelfs een foto die je graag op je zeep wilt laten drukken, wij staan klaar om dit voor jou te realiseren!

Wat ons onderscheidt, is dat al onze zepen met de hand worden gemaakt. Dit betekent dat elk stukje zeep met de grootste zorg en aandacht wordt vervaardigd, met liefde en vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar een uniek geschenk voor een bruiloft, babyshower, communie, trouwfeest of als een speciaal extraatje voor je gewaardeerde klanten, bij Zida hebben we de perfecte oplossing voor jou.

We begrijpen dat elk evenement of gelegenheid uniek is, daarom nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bespreken wat het beste past bij jouw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om de keuze van zeepbasis, het ontwerp dat je in gedachten hebt of zelfs speciale toevoegingen zoals geuren of kleuren, wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw gepersonaliseerde zeep perfect aansluit bij jouw visie.

Gepersonaliseerde zepen ideaal voor:

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer je als je op de hoogte wilt zijn van al onze workshops en onze promoties!